• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

Általános szerződési feltételek

Egyetértés a Felhasználási Feltételekkel

A kinderscake.rs weboldal látogatóinak kötelessége gondosan elolvasni a weboldal Felhasználási Feltételeit, és ha nem értenek egyet az ott megfogalmazott feltételekkel, nem szabad folytatni az oldal használatát. Ellenkező esetben úgy tekintik, hogy elfogadták és beleegyeztek a megjelölt Felhasználási Feltételekbe.

Felelősség Korlátozása

A kinderscake.rs weboldalhoz való hozzáféréssel a Kinders Cake látogatói/felhasználói saját felelősségükre elfogadják az oldal használatát, ami azt jelenti, hogy az e weboldal létrehozásában, készítésében és használatában részt vevő felek egyike sem vállal felelősséget. A Kinders Cake semmilyen felelősséget nem vállal, korlátozás nélkül, bármilyen közvetlen, véletlen, közvetett vagy következményes károkért vagy költségekért (beleértve a jogi költségeket, szakértői díjakat vagy egyéb költségeket), amelyek közvetlenül vagy közvetve merülhetnek fel az oldalhoz való hozzáférés, használat vagy böngészés során, vagy bármilyen anyag, szöveg, adat, kép, videó és hangfájl letöltésekor az oldalról, beleértve, korlátozás nélkül, azokat a károkat, amelyek vírusok, hibák, emberi cselekedetek vagy mulasztások, számítógépes rendszerek, telefonvonalak, számítógépes hardverek, szoftverek, programhiba vagy bármilyen más hiba, mulasztás vagy késedelem okozhat a számítógépek vagy hálózati kapcsolatok által történő átvitel során. A Kinders Cake mindenféle garancia és felelősség nélkül minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az információk és a kinderscake.rs weboldal teljes tartalma a lehető legpontosabb, világosabb, időbeni, teljes és hozzáférhető legyen. Semmilyen körülmények között nem vállal a Kinders Cake felelősséget azokért a károkért, amelyek a kinderscake.rs weboldal használata során a látogatóknak/felhasználóknak okozhatók.

Tartalom Tulajdonjoga

Az összes szöveg a kinderscake.rs weboldalon a kinderscake.rs tulajdonát képezi, és szerzői műnek számít. A kinderscake.rs logója szintén szerzői mű, és a kinderscake.rs tulajdonát képezi. A kinderscake.rs weboldalon található képek a pexels.com rendszerből származnak, és a kinderscake.rs igényei szerint vannak feldolgozva (Pexel License: Minden fotó a Pexelsen ingyenesen használható kereskedelmi és nem kereskedelmi célokra; Az attribúció nem szükséges. A fotós vagy a Pexels kreditálása nem szükséges, de mindig nagyra értékeljük; Módosíthatja a fényképeket. Legyen kreatív és szerkeszthesse a fényképeket, ahogyan szeretné). A kinderscake.rs weboldalon található videóanyag a video.pexels.com rendszerből származik, és a Kinders Cake igényei szerint van feldolgozva (Pexel Video License: A Pexels videók teljesen ingyenesek. Az összes videó a Creative Commons Zero (CC0) licenc alatt van engedélyezve. Ez azt jelenti, hogy szerkesztheti vagy megváltoztathatja a videókat, és ingyenesen használhatja személyes vagy akár kereskedelmi projektekhez is. Mindenféle engedély kérése vagy hivatkozás a forrásra nem szükséges. Így az attribúció nem kötelező). A kinderscake.rs weboldalon található egyéb logók az engedélyezett jogosult jogtulajdonát képezik. A kinderscake.rs weboldalon található tartalom egészében vagy részben nem másolható vagy továbbítható bármilyen formában vagy bármilyen eszközzel a Kinders Cake engedélye nélkül, és nem terjeszthető vagy sokszorosítható bármely más módon vagy bármilyen más eszközzel a Kinders Cake jóváhagyása nélkül. A Kinders Cake minden jogát megvédi, beleértve a szerzői jogokat, a szellemi tulajdonjogokat és egyéb kapcsolódó jogokat, valamint más jogokat is, amennyire csak lehetséges törvényesen, beleértve a büntetőjogi eljárásokat is.

Felhasználási Feltételek Módosítása

A Kinders Cake fenntartja magának a jogot, hogy bármikor módosítsa ezeket a Felhasználási Feltételeket, és a módosítás a kinderscake.rs weboldalon történő közzététel után lép érvénybe. Minden webhely látogatónak kötelessége elolvasni ezeket a Felhasználási Feltételeket annak érdekében, hogy tájékozott legyen az esetleges változásokról. Ha folytatja a kinderscake.rs weboldal használatát az Felhasználási Feltételek újabb verziójának közzététele után, azt feltételezzük, hogy elolvasta és elfogadta ezt a verziót.

Kérdések

Ha bármilyen kérdése van ezekkel kapcsolatban a Felhasználási Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: office@kinderscake.rs.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..